Disclaimer

Informațiile furnizate pe site-ul web onu.org.gt sunt furnizate doar cu titlu orientativ și pot fi modificate sau eliminate fără notificare prealabilă. Ele nu trebuie interpretate ca fiind un diagnostic sau o recomandare medicală în niciun caz. Pentru un diagnostic și un tratament adecvat, este esențial să consultați un medic de familie sau un specialist.

Se recomandă insistent să solicitați sfatul unui medic de încredere sau al unui profesionist din domeniul medical pentru orice îndoieli sau întrebări legate de utilizarea suplimentelor alimentare, a medicamentelor sau a dispozitivelor medicale. Deși informațiile de pe site se bazează pe studii riguroase și pe surse de încredere, nu se garantează că acestea sunt complete sau complet exacte.

Proprietarii, editorii și autorii site-ului nu sunt răspunzători pentru niciun fel de daune care ar putea apărea în urma utilizării abuzive a informațiilor prezentate pe site. Este esențial să înțelegeți că informațiile furnizate au doar un scop informativ și nu înlocuiesc interacțiunea directă cu un medic. Pentru a obține un diagnostic și un tratament specific și corect, este esențial să consultați un medic calificat.