Slimcaps, înșelătorie? Opinii negative, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Capsule de slabit Slimcaps este un nou supliment alimentar conceput pentru a sprijini procesul de pierdere in greutate . Sunt fabricate din ingrediente selectate care susțin arderea grăsimilor, accelerează metabolismul și controlează apetitul.

ProdusSlimcaps
Forma farmaceuticăCapsulă
Recenzii reale⭐9,95 din 10 stele
Disponibilitateda
ExpediereAgent de livrari

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Copenhaga, Danemarca, 3 mai 2022

Noul raport OMS Regional Obezity in Europe 2022, publicat la 3 mai de Biroul Regional OMS pentru Europa, arată că ratele de supraponderalitate și obezitate au atins niveluri epidemice în întreaga regiune și continuă să crească, niciunul dintre cele 53 de state membre ale regiunii nu este acum pe cale să atingă obiectivul global al OMS privind bolile netransmisibile (BNT) de a opri creșterea obezității până în 2025.

Date noi despre obezitate și excesul de greutate

Raportul, anunțat într-o conferință de presă din 3 mai și prezentat la Congresul European pentru Obezitate, arată că în Regiunea Europeană, 59% dintre adulți și aproape 1 din 3 copii (29% dintre băieți și 27% dintre fete) sunt supraponderali. sau trăiesc cu obezitate. Prevalența obezității la adulți în Regiunea Europeană este mai mare decât în ​​orice altă regiune a OMS, cu excepția Americii, excesul de greutate și obezitatea sunt printre principalele cauze de deces și dizabilități în Regiunea Europeană, ultimele estimări indicând că acestea reprezintă peste 1,2 milioane. decese anual, reprezentând peste 13% din mortalitatea totală în regiune. Obezitatea crește riscul multor boli netransmisibile, inclusiv cancer, boli cardiovasculare, diabet de tip 2 și boli respiratorii cronice. De exemplu, se crede că obezitatea este o cauză a cel puțin 13 tipuri diferite de cancer și este probabil să fie direct responsabilă pentru cel puțin 200.000 de cazuri noi de cancer pe an în întreaga regiune, un număr care se estimează să crească în continuare în următorii ani. Excesul de greutate și obezitatea sunt, de asemenea, factori de risc majori pentru dizabilități, reprezentând 7% din toți anii trăiți cu dizabilități în regiune. Consecințele pandemiei de Covid-19 au afectat în mod disproporționat persoanele supraponderale și obeze. În timpul pandemiei, s-au produs schimbări negative în tiparele de consum de alimente și de activitate fizică, care vor avea un impact asupra sănătății populației în următorii ani și vor necesita eforturi semnificative pentru a le inversa.

Obezitatea în Europa: o „epidemie” continuă

Pentru a aborda epidemia în creștere, raportul recomandă un set de intervenții și opțiuni de politică pe care statele membre le pot lua în considerare pentru a preveni și combate obezitatea în regiune, cu accent pe reconstrucția mai bună din pandemia de Covid-19. În Europa și Asia Centrală, nicio țară nu va îndeplini ținta globală a OMS pentru bolile netransmisibile pentru a opri creșterea obezității”, a declarat dr. Hans Henri P. Kluge, Director Regional OMS pentru Europa. „Țările din Regiunea noastră sunt extrem de diverse, dar fiecare dintre ele se confruntă într-o oarecare măsură cu provocări. Prin crearea unui mediu mai favorabil, prin promovarea investițiilor și inovației în sănătate și prin dezvoltarea unor sisteme de sănătate puternice și rezistente, putem schimba traiectoria obezității în regiune.”

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Slimcaps

Ce este Slimcaps și pentru ce este?

Când se utilizează Slimcaps și care sunt indicațiile sale terapeutice?

Capsulele de slăbit Slimcaps sunt un produs care sprijină pierderea în greutate. Aceste capsule conțin o combinație de ingrediente naturale care au fost formulate pentru a accelera metabolismul, a arde grăsimile și a controla pofta de mâncare. Acestea sunt destinate să fie folosite ca suport suplimentar pentru o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate pentru a sprijini eficient pierderea în greutate.

Indicații pentru tratament

Iată o listă cu potențialele beneficii ale utilizării capsulelor de slăbit Slimcaps :

 • Sprijină pierderea în greutate: capsulele Slimcaps sunt concepute pentru a susține procesul de pierdere în greutate, ajutând la arderea țesutului adipos acumulat și la reducerea greutății corporale.
 • Accelerează-ți metabolismul: ingredientele din Slimcaps pot ajuta la accelerarea metabolismului, permițând organismului să ardă calorii mai repede și să transforme alimentele în energie mai eficient.
 • Controlul poftei de mâncare: capsulele Slimcaps vă pot ajuta să vă controlați apetitul prin reducerea senzațiilor de foame și a poftei de gustări nesănătoase, promovând astfel un control mai mare al aportului caloric.
 • Boost de energie: Datorită prezenței unor ingrediente specifice, capsulele Slimcaps pot oferi un plus de energie, ajutând la combaterea oboselii și la îmbunătățirea activității fizice.
 • Îmbunătățirea compoziției corporale: Utilizarea regulată a Slimcaps poate ajuta la îmbunătățirea compoziției corporale, ajutând la reducerea grăsimii corporale și la menținerea masei musculare slabe.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Cum funcționează? Mecanism de acțiune

Capsulele de slăbit Slimcaps sunt formulate cu o combinație de ingrediente specifice pentru a sprijini pierderea în greutate. Aceste capsule funcționează în mai multe moduri pentru a sprijini procesul de pierdere în greutate:

 • Accelerează-ți metabolismul : ingredientele găsite în Slimcaps pot ajuta la accelerarea metabolismului, permițând organismului să ardă mai multe calorii și grăsimi mai eficient.
 • Controlul poftei de mâncare : capsulele Slimcaps vă pot ajuta să vă controlați apetitul prin reducerea senzațiilor de foame și a poftei de mâncare nesănătoasă. Acest lucru poate ajuta la reducerea aportului caloric și la pierderea în greutate
 • Ardeți grăsimea acumulată : Ingredientele selectate conținute în capsulele Slimcaps sunt cunoscute pentru potențialul lor de a stimula procesul de lipoliză, care ajută la descompunerea și arderea depozitelor de grăsime acumulate în organism.
 • Energie crescută : capsulele Slimcaps pot oferi o creștere a energiei, care poate susține activitatea fizică și poate promova un stil de viață mai activ. Activitatea fizică regulată este esențială pentru pierderea în greutate.

Compoziție Slimcaps – Ingrediente active

Iată lista ingredientelor prezente în capsulele de slăbit Slimcaps și efectele acestora:

 • Cafeaua verde : Cafeaua verde conține acid clorogenic, care vă poate accelera metabolismul și ajuta la arderea grăsimilor. În plus, poate ajuta la controlul apetitului și la îmbunătățirea energiei.
 • Dudul alb : Dudul alb este cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și poate ajuta la reducerea acumulării de grăsime în organism. În plus, poate promova reglarea nivelului de glucoză din sânge și poate îmbunătăți metabolismul.
 • Forskolina : Forskolina este un extract derivat din planta Coleus forskohlii. Se crede că forskolina poate stimula producția de enzime care ajută la arderea grăsimilor. În plus, poate ajuta la îmbunătățirea compoziției corporale și a metabolismului.
 • Griffonia : Griffonia este o plantă care conține 5-HTP (5-hidroxitriptofan), un precursor al serotoninei. 5-HTP poate ajuta la reglarea apetitului și la îmbunătățirea stării de spirit, ajutând la reducerea excesului de alimente consumate din cauza stresului sau anxietății.

Beneficii

Iată o listă cu câteva beneficii posibile ale capsulelor de slăbit Burn Slim:

 • Sprijin pentru pierderea în greutate: capsulele Burn Slim vă pot susține procesul de pierdere în greutate, ajutându-vă să reduceți grăsimea corporală și să obțineți o compoziție corporală mai sănătoasă.
 • Controlul poftei de mâncare: Ingredientele din capsulele Burn Slim vă pot ajuta să reduceți foamea și să vă controlați apetitul, ajutându-vă să reduceți supraalimentarea și să vă controlați aportul caloric.
 • Accelerarea metabolismului: Capsulele Burn Slim vă pot stimula metabolismul, permițând corpului să ardă mai eficient caloriile și grăsimile. Acest lucru vă poate ajuta să pierdeți în greutate și să vă creșteți energia generală.
 • Energie crescută: Anumite ingrediente găsite în capsulele Burn Slim pot oferi o creștere a energiei, ceea ce poate promova o implicare mai mare în activitatea fizică și poate îmbunătăți eficacitatea programului de exerciții fizice.
 • Îmbunătățirea stării de spirit: Anumite ingrediente găsite în capsulele Burn Slim, cum ar fi 5-HTP, pot îmbunătăți starea de spirit și pot ajuta la reducerea stresului sau anxietății legate de procesul de pierdere în greutate.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Pliant informativ – Cum se utilizează Slimcaps?

Înainte de a lua acest medicament, citiți cu atenție acest prospect deoarece conține informații importante pentru dumneavoastră.

Mod de administrare, dozare

Pentru a utiliza corect capsulele de slăbit Slim-caps, vă recomandăm să urmați instrucțiunile de pe ambalajul produsului. Cu toate acestea, mai jos sunt câteva sfaturi generale pentru utilizarea Slim-caps:

 • Utilizarea capsulelor: Luați o capsulă Slimcaps dimineața, de preferință pe stomacul gol, cu un pahar cu apă. Ar trebui să urmați recomandări specifice cu privire la numărul de capsule pe care le luați pe zi.
 • Băuturi și mese: Când utilizați capsule Slimcaps, este important să beți suficiente lichide în timpul zilei. Se recomandă să beți cel puțin 8 pahare de apă pe zi. În plus, urmați o dietă echilibrată, sănătoasă, care include alimente hrănitoare, cu calorii controlate.
 • Activitate fizică: Pentru optimizarea efectelor, se recomandă combinarea administrării capsulelor Slimcaps cu un program regulat de activitate fizică. Exercițiile fizice vă pot ajuta să ardeți calorii, să vă întăriți mușchii și să vă îmbunătățiți metabolismul general.
 • Consecvență în utilizare: Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să utilizați capsulele Slimcaps în mod constant și continuu, ca parte a unui stil de viață sănătos. Urmați instrucțiunile producătorului și nu depășiți doza recomandată.

Contraindicatii

Înainte de a utiliza capsulele de slăbit Slimcaps, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că pot exista unele potențiale contraindicații sau avertismente care ar trebui luate în considerare. Mai jos sunt enumerate câteva scenarii posibile în care utilizarea capsulelor Slimcaps poate fi contraindicată sau necesită prudență:

 • Sarcina și alăptarea: Unele ingrediente pot să nu fie sigure pentru un făt sau un copil care alăptează.
 • Probleme de sănătate preexistente.
 • Alergii sau hipersensibilitate la ingrediente.
Slimcaps

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Efecte secundare

Utilizarea capsulelor de slăbit Slimcaps poate duce la posibile reacții adverse sau reacții nedorite. Mai jos sunt enumerate câteva posibile efecte secundare asociate cu utilizarea capsulelor Slimcaps:

 • Disconfort gastro-intestinal: Unii oameni pot experimenta disconfort gastro-intestinal, cum ar fi greață, diaree, dureri abdominale sau arsuri la stomac. Aceste simptome pot rezulta din sensibilitatea individuală la ingredientele conținute în capsule.
 • Anxietate sau agitație crescută: Unele ingrediente din Slimcaps pot avea un efect stimulator asupra sistemului nervos central, provocând anxietate sau agitație crescută la unele persoane.
 • Probleme de somn: ingredientele care afectează sistemul nervos pot, de asemenea, perturba somnul, provocând insomnie sau dificultăți de a adormi.
 • Creșterea ritmului cardiac: Unele ingrediente conținute în capsulele Slimcaps pot avea un efect stimulator asupra sistemului cardiovascular, provocând creșterea ritmului cardiac sau palpitații la unele persoane sensibile.
 • Reacții alergice: În cazuri rare, unele persoane pot prezenta o reacție alergică la ingredientele conținute în capsulele Slimcaps. Aceste reacții pot include erupție cutanată, mâncărime, umflare sau dificultăți de respirație.

Efectele utilizării produsului

Iată o listă cu câteva rezultate posibile asociate cu utilizarea capsulelor de slăbit Slimcaps. Vă rugăm să rețineți că efectele pot varia de la o persoană la alta și pot depinde de mai mulți factori, cum ar fi stilul de viață, dieta și genetica:

 • Scădere în greutate : capsulele Slimcaps vă pot ajuta să pierdeți în greutate, ajutând la reducerea grăsimii corporale și la controlul apetitului. Cu toate acestea, pentru a obține rezultate optime, este important să combinați administrarea capsulelor cu o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate.
 • Metabolism îmbunătățit: ingredientele găsite în Slimcaps vă pot ajuta la accelerarea metabolismului, permițând organismului să ardă calorii mai eficient. Acest lucru poate promova o ardere mai mare a grăsimilor și o energie sporită.
 • Controlul poftei de mâncare: capsulele Slimcaps pot ajuta la reducerea foametei și la controlul apetitului, promovând un aport caloric redus și un control mai bun al mesei.
 • Energie crescută: Anumite ingrediente din Slim Caps pot oferi o creștere a energiei, permițându-vă să efectuați activități și exerciții zilnice cu o vitalitate mai mare.
 • Îmbunătățirea stării de spirit: Anumite ingrediente conținute în capsulele Slimcaps, cum ar fi 5-HTP, vă pot îmbunătăți starea de spirit și pot ajuta la reducerea stresului asociat cu procesul de slăbire.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Iată câteva recenzii de la utilizatori reali de pe forumuri și comentarii 

„ M-am luptat cu supraponderalitatea de ceva timp, ceea ce mi-ar fi putut afecta performanța pe teren. Am decis sa incerc capsulele de slabit Slimcaps si am fost foarte multumita de rezultate. După ce le-am folosit în mod regulat, am observat o scădere în greutate vizibilă și o îmbunătățire generală a compoziției corporale. Acum mă simt mai ușor, mai agil și am observat o îmbunătățire a performanței mele pe teren. Capsulele Slimcaps au devenit un sprijin neprețuit în călătoria mea de fitness și mă simt mai încrezător ca niciodată. Il recomand tuturor celor care doresc sa-si atinga eficient obiectivele de slabire. „

Iată câteva recenzii de la utilizatori reali de pe forumuri și comentarii 

„ Datorită unui job sedentar și unui stil de viață intens, întotdeauna am avut probleme în a-mi controla greutatea. Am încercat mai multe soluții, dar fără rezultate satisfăcătoare. Apoi am descoperit capsulele de slabit Slimcaps si am fost incantata de efectul lor pozitiv. După câteva săptămâni de utilizare, am observat o scădere semnificativă în greutate și o creștere a energiei în timpul zilelor lungi de lucru. Șapcile subțiri au devenit un plus esențial la programul meu de gestionare a greutății și m-au ajutat să-mi ating obiectivele în siguranță și eficient. Le recomand cu căldură tuturor celor care caută sprijin pentru pierderea în greutate. „

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

 | Website

Sunt editorul acestui site de sănătate, pierdere în greutate, fitness și dietă și sunt un antrenor personal profesionist și nutriționist cu ani de experiență în industrie. Sunt pasionată de stilul de viață sănătos și de impactul acestuia asupra sănătății și bunăstării, iar scopul meu este să împărtășesc aceste cunoștințe și să ajut oamenii în călătoria lor spre un corp și o minte sănătoasă. Sunt entuziasmat de acest domeniu și sunt apreciat pentru cunoștințele și experiența mea. Sunt fericită să împărtășesc cunoștințele și sfaturile mele pentru a-i ajuta pe alții în căutarea sănătății și a fericirii.

Lasă un comentariu